PUBLIEKSPRIJZEN BOEKGOUD

De publieksprijs is de prijs van het lezende publiek. Zij bepalen wat de beste boeken van 2018 zijn. De publieksverkiezing is opgesplitst in twee ronden. We starten met de genreronde. Per genre strijden de boeken onderling om de winnaar te worden in hun genre. In elk genre wint het boek met de meeste stemmen in zijn genre de eerste ronde. In de tweede ronde strijden alle genrewinnaars tegen elkaar voor de overalltitel. De overallwinnaar is het boek dat in de eerste en tweede ronde gezamenlijk de meeste stemmen heeft verzameld. Meer informatie over de spelregels vind je in de algemene voorwaarden.

Word jij straks gekroond tot overall publiekswinnaar, dan win je onder andere € 750 prijzengeld en een uitgebreid promotiepakket.

Waag de stap. Het verplicht je tot niets. En wie weet vier je binnenkort een feestje omdat het na al die tijd dan toch gaat lukken!
Stuur ons gerust je manuscript. Je hoort binnen een week van ons.

De verkiezing bestaat uit twee ronden. De eerste ronde (genreronde) loopt van 22 januari 2019 t/m 20 februari 2019. Na bekendmaking de van de genrewinnaars, start de tweede ronde. Hierin nemen alle genrewinnaars deel. De tweede ronde (overallronde) loopt van 27 februari 2019 t/m 20 maart 2019.